O nama

Tvrtku Remeha B.V. osnovao je u Nizozemskoj 1935. godine Van Reekum pod punim nazivom Van Reekum’s Metaal Handel. Tvrtka Remeha je 1981. godine proizvela prvi plinski kotao kondenzacijskog koncepta što joj je osiguralo veliko iskustvo, znanje i poziciju lidera od preko 30 godina u tehnologiji kondenzacijskih kotlova.

picture1
picture2

Tvrtka Remeha već 80 godina uspješno posluje i razvija inovativne i energetski efikasne proizvode za stambene i poslovne objekte. Naš asortiman proizvoda sastoji se od zidnih i podnih plinskih kotlova, solarnih sistema i kogeneracije.

Danas je Remeha 100%-tni vlasnik grupacije BDR Thermea koju čine De Dietrich Termique (osnovana 1684. u Francuskoj) i Baxi group (osnovana 1866. u Engleskoj). BDR Thermea je vodeći svjetski proizvođač i distributer inovativnih sistema, posluje u preko 70 zemalja svijeta, uključuje preko 20 različitih brendova iz područja grijanja te broji preko 6000 zaposlenih.
Misija Remehe je izgradnja tvrtke za ogrijevnu tehniku svjetskih razmjera sa pozicijom lidera na ciljanim tržištima, pružajući podršku korisnicima širokom lepezom inovativnih proizvoda i usluga. S jakim fokusom na istraživanje i razvoj (7% od ukupnog godišnjeg prihoda se ulaže u istraživanja), Remeha želi omogućiti inovativne proizvode svojim klijentima te udovoljiti korisnicima različitih potreba diljem svijeta. Proizvodni procesi i tehnologija izrade su usklađeni sa ISO 9001

slika3
slika-4